Ledigt jobb: Service Manager

Vi behöver nu rekrytera en Service Manager. I rollen är du ansvarig för att hantera de administrativa processerna i leveransen till våra kunder. Du kommer träffa våra kunder ofta, och eventuellt på deltid jobba hos kunderna (i Stockholm) under perioder. Du jobbar i ett team om 2-3 personer, som kommer växa under kommande år. Flexibilitet i arbetstid och -plats kommer kunna åtnjutas.

Önskade egenskaper

SERVICE: Vi vill få in en pigg, prestigelös, arbetsoskygg person med bra känsla för service. Kunna möta och kommunicera med människor på ett professionellt sätt.

AFFÄRER: En förståelse och intresse för affärer och de grundläggande processerna kring konsultinköp => kontrakt => tidrapport => faktura.

NOGGRANNHET: Vi söker ingen revisorstyp, men du behöver ha bra förmåga att hålla ordning och reda. God precision i vår administrativa leverans är central.

SYSTEM: Förmåga att bli duktig användare - “super user” - av vårt affärssystem.

SPRÅK: Förmåga att uttrycka sig väl i skrift på svenska och engelska.

Arbetsuppgifter

 • Hantera kontraktering av nya konsulter. Säkerställa att vi får in alla uppgifter korrekt i vårt system och att såväl kund och konsult får alla uppgifter de behöver.

 • Hantering kontraktsförlängningar. I god tid innan våra konsulters kontrakt tar slut skall vi agera proaktivt så att en eventuell förlängning av konsultuppdragen görs i god tid.

 • Hantering av tidrapporter - se till att vi från kund / konsult får in tidrapporter från konsulternas uppdrag

 • Hantering av fakturering. I vårt system skapar vi kund- och konsultfakturor

 • SERVICE & SUPPORT: I den process vi sköter dyker det kontinuerligt upp frågor från våra affärspartners. Din uppgift är att på ett trevligt och serviceorienterat sätt ta emot och besvara dessa frågor efter bästa förmåga - både via mail och telefon.

Framtida möjligheter

Du kommer få chansen att vara tidigt in i ett bolag som har startat en lång och spännande resa. Lyckas vi nå våra mål kommer det att dyka upp massor av chanser att ta nya roller inom försäljning, tjänsteleverans.

____________________________________________________________________________

Inkopio AB är en oberoende molntjänstleverantör som erbjuder en modern och skräddarsydd tjänst för konsultinköp och konsulthantering. Kärnan i vårt erbjudande utgörs av ett Vendor Management System (VMS) som fullt ut stödjer processen för konsultinköp och konsulthantering, och därmed ökar kundens effektivt och sänker deras kostnader. Vi sitter i centrala Stockholm, hos SUP46 på Regeringsgatan.

____________________________________________________________________________

KONTAKTA Nils Keife, nike@inkopio.se om du är intresserad. Läs mer om oss på www.inkopio.se

Onboarding som en dans

Inkopio kan glädjande rapportera att vi nu sjösatt en onboardingmodul i vårt VMS-system. Parallellt med ordinarie konsultinköpsprocess finns det nu ett snabbspår för att ta ombord alla typer av extern personal som skall in och arbeta hos en kund. På intranätet kan linjechefer m fl lägga sin beställning. Inköp och HR får  överblick och kontroll på flödena. Leverantörerna - exempelvis serviceleverantörer & bemanningsföretag - kan registrera konsulter och bilägga sekretessavtal, etc på sin personal.

Lösningen snabbar upp och höjer kvaliteten i hela onboardingprocessen. Full spårbarhet och överblick för alla parter.  Trevligt, eller hur.

Årskrönika 2016

Det är dags att sammanfatta året 2016. Inkopio började året med 3 anställda i ett andrahandskontor, och vi hade just kommit upp i marschfart. Vårt VMS-system var färdigbyggt och installerat hos en av Nordens största konsultköpare. Efter ett händelserikt och spännande år sitter vi idag med 6 anställda i fina lokaler hos SUP46 på Regeringsgatan. Hjärtat i vår verksamhet, VMS-systemet, går från klarhet till klarhet. I produktionsmiljöerna har vi stor global täckning (se karta nedan) på konsulter från hela världen. Vi har i testmiljöer kört en hel konsultuppdragcykel: Behov - Förfrågan - Offert - Urval - Kontrakt - Signering - Tid- & rapport - Faktura / Selfbilling - Utvärdering, på under 4 minuter, där alla inblandade parter gör sina delar direkt i systemet (linjechef, inköp, MSP, konsultsäljare, konsult). Ett gott bevis för att vi närmar oss vår vision om att skapa en Enklare Konsultmarknad.

I punktform finns följande milstolpar att redovisa för året

 • VMS-system i full produktion hos en av Nordens allra största konsultköpare

 • Väloljad underkonsulthantering hos ett flertal stora kunder i Norden där hela Contract-2-Payment-processen sköts helintegrerat och extremt smidigt för allt större volymer

 • Deltagande i STING Incubate, för tillväxt, nätverkande och coachning

 • Inflytt på startup-kontoret SUP46 i Stockholm city

 • Rekrytering av 3 underbara medarbetare; Marcus Grindange, Rachel Brandén, Eva Qvam

 • Omsättningsmässigt tredubblar siffrorna mot 2015, och vi ser med stor tillförsikt fram emot kommande år

Tack alla kunder och konsulter som valt att jobba med oss, hoppas vi och ni blir fler kommande år!Nils Keife, VD

Inkopio söker en säljare

Inkopio letar en modig och långsiktig säljare som vill vara med på vår resa från liten till stor. För din del kommer det innebär en ocean av möjligheter att växa som människa och yrkesperson. Plånboken får förhoppningsvis sitt också.

Du behöver ha personlighet och motor för att på egen hand etablera kontakt och bygga relationer med många av Sveriges största bolag och organisationer. Det du säljer är en palett av tjänster, där du måste ha ett intresse och [åtminstone potential till] förmåga att på djupet förstå processer, system, organisationer.

Vår domän är konsultinköp och hantering av konsulter.  Basen för vårt erbjudande ligger i vårt egna konsultinköpssystem (VMS-system), i kombination med vår kunskap om processerna inom detta område. Våra kunder köper både systemet standalone, som en molntjänst, och som en tjänst, där Inkopio själva hantera hela delar av konsultlivscykeln hos våra kunder. Till ditt stöd kommer du ha hela Inkopio, som idag består av 6 personer med en spännande blandning av kompetenser.

Inkopio grundades 2014 med visionen att skapa ”En enklare konsultmarknad”. Detta skall vi uppnå genom att ”Vi hjälper företag köpa in och hantera konsulter på ett enkelt och effektivt sätt, med marknadens bästa system och processer”, vilket sålunda är vår affärsidé.

Vi har sedan starten haft mycket stark tillväxt, och vi är stolta över att kunna växa med lönsamhet.

Vi sitter i mycket trevliga lokaler på Regeringsgatan 65, hos SUP46, där vi har plats för fler glada medarbetare.

Hör av dig till Nils Keife, nils@inkopio.se, 070-2181463 om detta låter intressant

 

Ny medarbetare

Vi hälsar Eva Qvam välkommen till Inkopio. Den 22 augusti påbörjade hon sin resa hos oss. Eva har tidigare erfarenhet från att arbeta med serviceroller inom flertalet branscher inom rese-, media och teknik. De två senaste åren har hon bott och arbetet i San Fransisco i en kokande start-up sektor loch har med sig många erfarenheter därifrån nu när hon valt att flytta hem och börja hos inkopio. Eva kommer att arbeta som Client Delivery Manager med ansvar för service gentemot våra befintliga kunder men även arbeta med att utöka vår kundportfölj.

Välkommen Eva!

Inkopio på tillväxt!

I dagarna har Inkopio förstärkt teamet med Rachel Branden, som vi med varm famn hälsar välkommen. Rachel förstärker vårt operativa inköpsteam och kommer sitta ute hos en av våra kunder under hösten. Rachels bakgrund finns i liknande roller inom andra branscher. En kuriosa är att Rachel har österrikisk bakgrund och har jobbat som översättare, så hennes ankomst boostar vårt bolags språkkunskaper kraftigt!