Inkopio söker en säljare

Inkopio letar en modig och långsiktig säljare som vill vara med på vår resa från liten till stor. För din del kommer det innebär en ocean av möjligheter att växa som människa och yrkesperson. Plånboken får förhoppningsvis sitt också.

Du behöver ha personlighet och motor för att på egen hand etablera kontakt och bygga relationer med många av Sveriges största bolag och organisationer. Det du säljer är en palett av tjänster, där du måste ha ett intresse och [åtminstone potential till] förmåga att på djupet förstå processer, system, organisationer.

Vår domän är konsultinköp och hantering av konsulter.  Basen för vårt erbjudande ligger i vårt egna konsultinköpssystem (VMS-system), i kombination med vår kunskap om processerna inom detta område. Våra kunder köper både systemet standalone, som en molntjänst, och som en tjänst, där Inkopio själva hantera hela delar av konsultlivscykeln hos våra kunder. Till ditt stöd kommer du ha hela Inkopio, som idag består av 6 personer med en spännande blandning av kompetenser.

Inkopio grundades 2014 med visionen att skapa ”En enklare konsultmarknad”. Detta skall vi uppnå genom att ”Vi hjälper företag köpa in och hantera konsulter på ett enkelt och effektivt sätt, med marknadens bästa system och processer”, vilket sålunda är vår affärsidé.

Vi har sedan starten haft mycket stark tillväxt, och vi är stolta över att kunna växa med lönsamhet.

Vi sitter i mycket trevliga lokaler på Regeringsgatan 65, hos SUP46, där vi har plats för fler glada medarbetare.

Hör av dig till Nils Keife, nils@inkopio.se, 070-2181463 om detta låter intressant